Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Onlineplay Mongolia системээр Starcraft тоглогчдын хэлэлцүүлэг
Post Reply
User avatar
Nacho
Admin
Posts: 1836
Joined: 23 Jul 2011, 13:31

Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by Nacho »

No BattleNet Account Required.
StarFriend allows people to play without having a Retail Account and please remember that StarCraft 2 is a great game !

За энийг чинь судалж байгаад OnlinePlay системдээ оруулъя байз. :wd:

http://www.battle4sc2.com/phpBB3/
PS2, PSP2000, PS3, Xbox1, Xbox360, Wii, SegaGenesis
User avatar
Nacho
Admin
Posts: 1836
Joined: 23 Jul 2011, 13:31

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by Nacho »

PS2, PSP2000, PS3, Xbox1, Xbox360, Wii, SegaGenesis
User avatar
Nacho
Admin
Posts: 1836
Joined: 23 Jul 2011, 13:31

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by Nacho »

За ажиллуулсан бөлгөө :wd:
Сонирхох нэг нь сонирхоно биз. Сонирхохгүй нэгэнд нь сонин биш байх...

PS2, PSP2000, PS3, Xbox1, Xbox360, Wii, SegaGenesis
User avatar
liner
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2012, 20:16

StarCraft II oPlay ашиглан холбож тоглох заавар

Post by liner »

За ингээд найзуудтайгаа oPlay холбох програмыг ашиглан холбож тоглоорой
Татах холбоос
http://www.onlineplay.mn/download/oPlay.rar

User avatar
liner
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2012, 20:16

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by liner »

Сайхан санаа байна.
User avatar
Nacho
Admin
Posts: 1836
Joined: 23 Jul 2011, 13:31

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by Nacho »

Заавар:
PS2, PSP2000, PS3, Xbox1, Xbox360, Wii, SegaGenesis
User avatar
Nacho
Admin
Posts: 1836
Joined: 23 Jul 2011, 13:31

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by Nacho »

StarCraft 2 тоглогчдын анхааралд: Univision-той хүмүүс 4000₮ төлөөд гадаад IP хаяг авсны дараа л StarFriend-ээр тоглох боломжтой болно.
PS2, PSP2000, PS3, Xbox1, Xbox360, Wii, SegaGenesis
User avatar
Nacho
Admin
Posts: 1836
Joined: 23 Jul 2011, 13:31

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by Nacho »

Ойрд StarFriend-ээр тоглосон хүн байна уу? SC2-ийн хамгийн сүүлийн Patch хэд гэсэн хувилбартай байна вэ? StarFriend-ээр тоглож болж байна уу?
Image
PS2, PSP2000, PS3, Xbox1, Xbox360, Wii, SegaGenesis
User avatar
Nacho
Admin
Posts: 1836
Joined: 23 Jul 2011, 13:31

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by Nacho »

StarFriend хөгжөөд дизайн энэ тэр нь ч сайжирчээ. Бүр v1.31 гарчихсан байна. Гайхалтай. Dota 2 дээр ч бас ингээд нэг сайхан үнэгүй тоглох боломж нээгдээсэй гэж ерөөе :P
Image
PS2, PSP2000, PS3, Xbox1, Xbox360, Wii, SegaGenesis
User avatar
Nacho
Admin
Posts: 1836
Joined: 23 Jul 2011, 13:31

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by Nacho »

Энд их гоё заавар байна:
PS2, PSP2000, PS3, Xbox1, Xbox360, Wii, SegaGenesis
User avatar
lupino.liberty
Posts: 11
Joined: 30 Jan 2013, 00:13

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by lupino.liberty »

StarCraft ийн тоглох 2 арга байна.
1. Battle.net account үүсгээд 60$ төлөөд StarCraft 2: Wings of Liberty г удахгүй гарах Heart of the Swarm гэсэн ангитай нь хамт худалдан авч жинхэнэ утгаар нь тоглох( HotS гарахаар авнаа л гэчихсэн байгаа).
2. Ямар нэг мөнгө энэ тэр төлөхгүйгээр pirate хэлбэрээр тоглох.
Ингэхийн тулд эхлээд тоглоомоо torrent оор татаж аваад суулгах хэрэгтэй Link: http://thepiratebay.se/torrent/5721469/ ... y-RELOADED Энэ яг тохирсон torrent байгаа.(Милээн олон Seed тэй учир татах хурдны хувьд дажгүй)
Тоглоомын суулгах явцад интернетээ хаагаарай. Тоглоомыг суулгачихаад Update хийж болохгүй. Тоглоомруугаа битгий ор гэсэн үг. Эсвэл Update хийх цонх гарч ирвэл "X" дараад хаа.
Дараа нь patch аа суулгана. http://download.battle4sc2.com/143/sc2-1.4.3-enGB.exe энэ холбоосруу ороод update хийх файлыг татаж авна.
Татсан update файлаа старкрафт суусан газраа хуулаад уншуулна. 4.3 хүртлэх бүх patch ийг унших учираас олон дахин уншина. Дуустал нь хүлээ.
Одоо StarFriend Server ээ суулгана. http://www.battle4sc2.com/download-starfriend.php энэ холбоосруу ороод StarFriend 1.31, StarFriend Cache гэсэн 2 файлыг татаж ав(Installer нь дэмий юм байна лээ).
Татсан 2 файлаа задлаад, StarFriend Cache тодор Blizzard Entertainment гэсэн фолдерийг StarFriend 1.31 доторхи Blizzard Entertainment гэсэн фолдерийг дарж хуулна. Ингээд л боллоо шүүдээ.
Тоглохын тулд StarFriend_Client.exe г ажиллуулаад Старкрафт суусан фолдерынхоо замыг зааж өгөөд Server гэсэн хэсэгрүү ороод Start Server товчийг дараад Client хэсэг рүүгээ буцаж ороод зүүн доор байрлах IP of my server гэсэн товчийг дараад Start Game товчийг дарж тоглоомын эхлүүлнэ. Тоглоомд нэвтрээд username: gg@gl.hf
password: gg
гэж бичээд тоглоно. Яаж холбогдохыг нь дараа бичие.

Image
Image
User avatar
lupino.liberty
Posts: 11
Joined: 30 Jan 2013, 00:13

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by lupino.liberty »

Өнөөх StarFriend ээ яаж холбохоо зааж өгөе.
Эхлээд http://www.wowinterface.com/downloads/d ... LatencyFix энийг татаж авна. Энэ програм latency-г чинэ тогтворжуулж өгнө. Заавал суулга.
Татаж аваад Install дараад л боллоо. Ямар нэг унших зүйл байхгүй. Тэгээд комоо restart хий.
Тэгээд StarFreind рүүгээ ороод Add Server гэсэн товчийг дараад Server: 124.158.126.34 , Port: 1119 , Lobby: 1 гээд биччих , Sponsor: OnlinePlay.mn гэж бичээд Save дар.
Одоо StarFriend ийн чинэ client хэсэг 2 хүснэгт бий. Дээд талд нь 124.158.126.34 энэ IP гээрээ бүтгэгдсэн байгаа. 124.158.126.34 дээр mouse аараа дахвар товшилт хийхэд доод талын хүснэгтэнд Server ийн lobby гарч ирнэ. Status дээр нь Waiting гэсэн байвал тоглогч хүлээж байна. Busy байвал тоглогч нар тоглож байгаа гэсэн үг. Харин Idle байвал хүнгүй, closed бол хаалттай. 1 lobby-д 2 оос дээш хосттой болоод ирэхээрээ ачааллаад байдаг юм байна лээ. Тийм болхоор 1 lobby д олуулаа орвол 3v3, 4v4 хийж болно шүүдээ. Одоохондоо OnlinePlay.mn ий сервер 1 lobby той байгаа. Хэрэв олуулаа тоглоод ирвэл lobby нэмэгдэнэ.
За тэгээд lobby гоо сонгоод давхар товшилт хийхэд Server IP , port 2 чинэ солигдоно. За тэгээд Start Game.
Логиноо хийж нэвтэрсэний дараа battle4sc2.com гэсэн чат автоматаар нээгдээд
You: SF: Please wait for parsing map list
SF: Parsing map list finished and have fun!
гэсэн бичиг гарч ирсэний дараа үйлдэл хийнэ. Multiplayer дээр хост хийнэ. 4 хүний газар 2 хүн тоглхдоо 1v1 гэсэн mode сонгохоо мартваа. За тэгээд хостоо хийчихээд battle4sc2.com гэсэн чатанд lobby д байгаа хүмүүс харагдана. Тэндээс хамт тоглох хүнээ сонгоод mouse2 дараад invite game өгнө. Тэгээд цаад хүн нь accept өгөөд л боллоо. Эцэст нь Start Game.
Observer орох бол username: ob@gl.hf , pass: gg . Хост хийхдээ observer ээ нээж өгнө.
Image
User avatar
lupino.liberty
Posts: 11
Joined: 30 Jan 2013, 00:13

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by lupino.liberty »

За за Heart of the Swarm шинэ анги гарчихлаа. Ер нь бол StarFriend ийн хөгжүүлэгчид patch 1.5 гарсаны дараа хөгжүүлэхээ больсон гэж өөрсдийн forum дээрээ мэдэгдэл хийсэн шүүдээ. Учир нь 1.5 болон түүнээс дээшхи хувилбар дээр ажиллахаа больсон.
StarCraft II Heart of the Swarm ийн хувьд бол одоо SC2Allin1 гэсэн Map Editor дээр суурьласан, Custom AI дэмждэг нэг програм ашиглаж тоглож болно. Гэхдээ ер бол StarFriend ийн хажууд их болхи эд. Map Editor дээр суурьласан болхоор Multiplayer тухай бодоод ч хэрэггүй. Харин удахгүй гарах Skidrow ийн шинэ Crack ийн хүлээе. Гэхдээ Multiplayer дэмжихгүй л болов уу даа.
Image
User avatar
Nacho
Admin
Posts: 1836
Joined: 23 Jul 2011, 13:31

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by Nacho »

Yahawdee unegui togloy gesen humuus n 1.4.3-aa l toglood baij bhad bolii shde :wd: hangalttai shde
PS2, PSP2000, PS3, Xbox1, Xbox360, Wii, SegaGenesis
User avatar
lupino.liberty
Posts: 11
Joined: 30 Jan 2013, 00:13

Re: Starcraft 2 LAN Emulation - StarFriend

Post by lupino.liberty »

nibbits.com ийн форум болон StarFriend ийн форум дээр SF ийн зохиогчдын баг буцаад ажилдаа орсон гэхдээ дахиад SF project цуцлагдаж магадгүй гэсэн цуу яриа ойрын үед ихээр гараад байх юм. Verman7 (SC2Allin1, StarTCraft offine launcher зохиосон) хүртэл энэ талаар янз бүрийн юм яриад байх юм.
Image
Post Reply